Ποιες Είμαστε

Η αδελφική αγάπη ήταν αυτή που μας δημιούργησε την ανάγκη να συνεργαστούμε. H αγάπη για το αντικείμενο σπουδών μας, ήταν που μας ενέπνευσε να φτιάξουμε κάτι δικό μας. Έναν τόπο όπου παιδιά, γονείς και παιδαγωγοί θα γίνονται μια μεγάλη αγκαλιά, μια χαρούμενη παρέα. Ένα μέρος όπου θα διαμορφώνουμε με αγάπη και εν-συναίσθηση μικρά πλασματάκια. Ένα περιβάλλον Θετικής Διαπαιδαγώγησης που θα βασίζεται στη φιλοσοφία της φράσης «Συμπεριφέρσου στο παιδί με τον τρόπο που θα ήθελες να σου συμπεριφέρονται αν ήσουν εσύ το παιδί». Ένα σχολείο όπου μέσα του θα μεγαλώσουν και τα δικά μας παιδιά. Ένα τέτοιο προϊόν αγάπης είναι ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ μας ΚΗΠΟΣ. Μια αγάπη που ευχόμαστε κάθε μέρα να δυναμώνει και να πολλαπλασιάζεται… Θέλετε να έρθετε μαζί μας να γίνουμε πολλοί;

Ιωαννίδου Ευτέρπη (Θεατροπαιδαγωγός)

Είναι αριστούχα απόφοιτη του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Παρακολούθησε σεμινάρια για το Θέατρο στην Εκπαίδευση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Εργάστηκε ως Θεατροπαιδαγωγός στην προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Συμμετείχε ως ηθοποιός σε παιδικές κι εφηβικές παραστάσεις. Κατέχει άδεια διδασκαλίας της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας, καθώς και πιστοποίηση παροχής πρώτων βοηθειών. Παίζει κιθάρα και φλογέρα.

Εκπαιδεύτηκε στο Εργαστήριο Αποτελεσματικού Γονέα και Δασκάλου που αφορά στη μέθοδο του Ψυχολόγου Dr. Thomas Gordon. Είναι μονογονέας, μαμά της Μαρίας-Ελισσάβετ ή αλλιώς Μαριλίς, την οποία μεγαλώνει ακολουθώντας τις αρχές της Θετικής Διαπαιδαγώγησης και του Attachment Parenting (Θεωρία της Προσκόλλησης).

Είναι αριστούχα απόφοιτη του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Παρακολούθησε σεμινάρια για το Θέατρο στην Εκπαίδευση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε ως Θεατροπαιδαγωγός στην προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Συμμετείχε ως ηθοποιός σε παιδικές κι εφηβικές παραστάσεις. Κατέχει άδεια διδασκαλίας της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας, καθώς και πιστοποίηση παροχής πρώτων βοηθειών. Παίζει κιθάρα και φλογέρα. Εκπαιδεύτηκε στο Εργαστήριο Αποτελεσματικού Γονέα και Δασκάλου που αφορά στη μέθοδο του Ψυχολόγου Dr. Thomas Gordon. Είναι μονογονέας, μαμά της Μαρίας-Ελισσάβετ ή αλλιώς Μαριλίς, την οποία μεγαλώνει ακολουθώντας τις αρχές της Θετικής Διαπαιδαγώγησης και του Attachment Parenting (Θεωρία της Προσκόλλησης).

Ιωαννίδου Χριστίνα (Νηπιαγωγός)

Σπούδασε στο τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Εκπαίδευση στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας.

Εργάστηκε ως Νηπιαγωγός στην προσχολική εκπαίδευση και ως Εκπαιδεύτρια Βοηθών Βρεφονηπιοκόμου σε δημόσια ΙΕΚ. Κατέχει πιστοποίηση παροχής πρώτων βοηθειών. Μιλά αγγλικά και γαλλικά. Εκπαιδεύτηκε στο Εργαστήριο Αποτελεσματικού Γονέα και Δασκάλου που αφορά στη μέθοδο του Ψυχολόγου Dr. Thomas Gordon.

Είναι μαμά δύο παιδιών, της Μαρήλιας και της Αθανασίας, τις οποίες μεγαλώνει στηριζόμενη στις αρχές της Θετικής Διαπαιδαγώγησης και του Attachment Parenting (Θεωρία της Προσκόλλησης).

Σπούδασε στο τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Εκπαίδευση στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας. Εργάστηκε ως Νηπιαγωγός στην προσχολική εκπαίδευση και ως Εκπαιδεύτρια Βοηθών Βρεφονηπιοκόμου σε δημόσια ΙΕΚ. Κατέχει πιστοποίηση παροχής πρώτων βοηθειών. Μιλά αγγλικά και γαλλικά. Εκπαιδεύτηκε στο Εργαστήριο Αποτελεσματικού Γονέα και Δασκάλου που αφορά στη μέθοδο του Ψυχολόγου Dr. Thomas Gordon. Είναι μαμά δύο παιδιών, της Μαρήλιας και της Αθανασίας, τις οποίες μεγαλώνει στηριζόμενη στις αρχές της Θετικής Διαπαιδαγώγησης και του Attachment Parenting (Θεωρία της Προσκόλλησης).